by:Larm-guiden: Onsdagsløypa

by:Larm-guiden: Onsdagsløypa

WiMP følger by:Larm – hver dag! I vår festivalguide får du redaksjonens varmeste anbefalinger for hver festivaldag – vi presenterer de artistene du virkelig ikke må gå glipp av! 

Husk at vi i år som i fjor inviterer alle WiMP-abonnenter, nye som gamle, til konserter på Youngstorget onsdag 4. mars fra kl. 20.00. Dersom du ikke er WiMP-bruker kan du skaffe deg en konto nå og hente billetten din etter registreringen er fullført. Merk at det er begrenset antall billetter – førstemann til mølla! Her kan du logge deg inn og hente din billett! Har du ikke WiMP fra før kan du skaffe deg tilgang her. Husk at de første 30 dagene er gratis!

by:Larm har et enormt program med over 100 artister på plakaten. Du vil garantert høre musikk du elsker fra før, men ikke minst vil du få sjansen til å oppdage nye artister du ikke en gang hadde hørt om på forhånd.

Blant så mange lovende konserter kan det være vanskelig å vite hva du skal investere tiden din i. Derfor vil vi hjelpe deg litt på veien med våre anbefalinger for hver dag, presentert slik at du kan få med deg hver eneste konsert. Dette er artistene du virkelig ikke må gå glipp av på onsdagen:

Onsdagsløypa:

 

No. 4 – 20.00, Tidal Main Stage -  WiMP-redaksjonens varmeste anbefaling 

Den Oslobaserte poptrioen No .4 består av jentene Emilie Christensen, Ingeborg Marie Mohn og Julia Witek. De har spilt og bodd sammen hele livet og lager leken, melodisk popmusikk.

I løpet av 2014 har de blitt et populært liveband og har gjort seg bemerket med sine morsome, triste og ærlige tekster. I januar åpnet de Spellemannprisen med låta “Lite og Stort”. No. 4 utstråler fantastisk energi og kommer garantert til å skape magi med sine vakre låter. Vi gleder oss! 

Apothek – 21.00, Tidal Main Stage – en real energi-innsprøytning

Apothek er et samarbeidsprosjekt mellom Nils Martin Larsen og Morten Myklebust. Gutta kombinerer klassisk låtskrivning med et elektronisk lydbilde. Denne vinteren har de turnert med Susanne Sundfør og gjort remikser av Marit Larsens “I’d Do It All Again” og “I Don’t Want To Talk About It”.

Disse gutta kommer til å gi deg en intens konsertopplevelse du ikke kommer til å glemme med det første. Bandet oser av kreativitet og overskudd – dette er en skikkelig energi-innsprøytning!

Coucheron – 22.00, P3 Stage - den nye Avicii? 

Coucheron, aka Sebastian Teigen, er fra i Asker og oppvokst i en musikalsk familie. Han startet tidlig med musikk og er etter hvert blitt et av de nye norske håpene i EDM-sjangeren. Debut EP-en forventes å bli utgitt i løpet av 2015.

Gå ikke glipp av en fremadstormende, norsk EDM-artist denne kvelden – Coucheron kommer til å gi oss dansbar og basstung musikk med høy morofaktor som vil blåse taket av P3-teltet.

WDSTCK – 00.00, P3 Stage

Avslutt onsdagskvelden på topp – nykommerne WDSTCK (uttales Woodstock) har begynt å markere seg både på den nasjonale og den internasjonale scenen. Det er ikke dårlig for en gruppe som slapp sin første singel for bare litt over et halvt år siden. Dette er et band du garantert kommer til å høre mye om i 2015.

Dans deg inn i natta med elleville disko beats og finurlige synth-figurer – dette er skikkelig feelgood musikk du bare må smile av!

Se også våre anbefalinger for torsdag, fredag og lørdag.

Alternativ rute:

Har du kanskje allerede sett flere av artistene som vi har i vår festivalguide? Fortvil ikke: vi har lagt opp en alternativ rute med andre eminente artister som vi også vet du vil få en super konsertopplevelse med:

Pumba – 20.30, RBMA Stage

Olefonken – 21.30, RBMA Stage

Karin Park – 22.00, Tidal Main Stage

Courtesy- 00.30, RBMA teltet

Til høyre kan du også sjekke ut vår spilleliste med alle artistene som spiller under by:Larm.

 }