Musikkpraten: Norske artister under lupen

Musikkpraten: Norske artister under lupen

Hver uke presenter vi en ny episode av Ordentlig Radios faste programserie, Musikkpraten.  

I programmet møter Tor Andersen norske artister i ulike sjangre. De snakker om artistens nyeste album, men kommer også inn på artistenes ambisjoner, oppturer og nedturer i karrieren, det norske musikkmiljøet og personen bak den offesielle fasaden. Musikkpraten er kanalens viktigste program. 

- Vi får mange henvendelser fra artister, og vi forsøker å få til en miks av kjente og mindre kjente artister i programmene. Det kommer ny og god musikk hver eneste dag, sier Andersen til WiMP.

Ordentlig Radio er en radiokanal som dukket opp etter stor irritasjon over at norske radiokanaler spilte for lite norsk musikk. Etter at Øystein Sunde hadde påpekt problemet i mange år tok til slutt Tor Andersen affære. Flere arister er nå medeiere i radiostasjonen, blant annet Helene Bøksle, Terje Formoe, Hilde Louise Asbjørnsen, Halvdan Sivertsen, Hanne Krogh, Hanne Sørvaag og Øystein Sunde.

- Jeg tenkte mest på lytterne. Det var på tide å slutte å snyte folk for all den gode musikken som fantes i norge, sier Tor Andersen.  

Til høyre finner du de fire episodene som så langt er ute i WiMP og TIDAL.

Ordentlig Radio kan du høre på DAB i Oslo & Akershus, Trondheim, Bergen og Østfold, i app (TuneIn, Oradio PopUp Player) og på nett. Følg også kanalen på facebook og twitter.