Ukens WiMP Klassisk: Daniel Hope

Ukens WiMP Klassisk: Daniel Hope

Ukens Klassiske Album er med musikken fra tre av de største tyske komponistene gjennom tidene; Brahms, Schumann og Mahler. 

En av de mest kreative og nytenkende klassiske musikerne i disse dager er, uten tvil, Daniel Hope. Han tør å utfordre som få andre og hans repertoarvalg er alltid spennende. Enten det dreier seg om et samarbeid med den tyske komponisten Max Richter eller om Hollywood-klassikere fra filmens verden – Daniel Hope er alltid garantist for store musikkopplevelser.

På dette splitter nye albumet har han alliert seg med tre virtuose musikere, nemlig David Finckel – cello, Wu Han – klaver og ikke minst den legendariske bratsjisten Paul Neubauer. Sammen spiller de klaverkvartetter av Brahms, Schumann og Mahler.

Musikken er innspilt i Lincoln Center i New York og produsert av Chamber Music Society. De fire musikerne har vært på en omfattende USA-turné med dette programmet.

Gled deg til dette vakre albumet og nyt det i den beste lydkvaliteten med WiMP og TIDAl HiFi.

Har du spørsmål eller kommentarer er du velkommen til å kontakte meg på morten.ernst.lassen@tidal.com.